L'atelier de francais se predstavuje

Výuky francouzštiny : Veřejné kurzy

Celoroční program

Celoroční program veřejných kurzů Ateliéru francouzštiny je rozdělen do třech období, které odpovídají oběma skolním semetrům a letní sezóně.

Semestrální kurzy
Kurzy v programu každého semestru trvají 18 týdnů. Kurzy všeobecné francouzštiny se konají dvakrát týdně, v pondělí a ve středu nebo v úterý a ve čtvrtek. Konverzační kurzy a specializované kurzy se konají jednou týdně.

Podzimní semestr
Od posledního týdnu v září až do prvního týdne v únoru.

Jarní semestr
Od poloviny února až ke konci června.

Letní kurzy
V létě výuku francouzštiny nabízíme ve tvaru intenzivních dvoutýdenních nebo třítýdenních kurzů nebo polo-intenzivních kurzů.

Skupinové kurzy mimo program

Pokud si přejete chodit na kurz francouzštiny s kamarády nebo s kolegy, se kterými máte podobnou úroveň, můžeme pro Vás organizovat pravidelný kurz podle vašeho kalendáře. Alespoň jednou v týdnu, jour et heure fixe. Možnost se přidat do existující skupiny v následujícím semestru. Kontaktujte nás.

 

Jak se zapsat do kurzu francouzštiny ?

1. Jste-li úplný začátečník. Můžete se zapsat v termínech zápisů (viz) nebo pouze poslat vyplněnou přihlášku (ke stažení rtf format nebo Word document).

2. Nejste úplný začátečník. Přijdete se zapsat v termínech zápisů (viz) osobně, abychom Vás otestovali a určili vaší úroveň (test a vstupní pohovor trvají maximálně 20 minut a jsou zdarma). Pokud nemáte čas, posíláme Vám testy mailem podle popisu vašich dosavadních studií francouzštiny v přihlášce (ke stažení rtf format nebo Word document).

3. Vzhledem k tomu, že kurzy jsou nabízené pro malé skupiny, přihlášky do kurzů jsou platné až po uhrazení faktury. Fakturu ke kurzu můžete uhradit bankovním převodem nebo hotovostí.