Letní kurzy 2009

Výuka francouzštiny v létě

L’Atelier de francais nabízí čtvrtým rokem letní výuku francouzštiny. Dvoutýdenní a třítýdenní dopolední nebo odpolední kurzy.

Výuka probíhá v malých skupinách maximálně osmi lidí. Kurzy vždy s rodilým mluvčím hovořícím i česky.

Dvoutýdenní nebo třítýdenní
dopolední kurzy, pondělí až pátek od 8.15 do 11.45, nebo
odpolední kurzy, pondělí až čtvrtek, od 16.30 do 20.00.

Metodické kurzy jsou v létě nabízené pro úrovně « začátečníci » až « mírně pokročilí 2 » V těchto kurzech používáme učebnici Connexions a je možno na tento letní kurz navázat následujícím kurzem v semestrální výuce. Používáme v letních kurzech také samozřejmě mnoho jiných nahrávek a materiálů, jejichž kopie vám lektor také dodá.

Dalšími letními kurzy jsou konverzační kurzy. To neznamená, že by byla ve studiu vynechána mluvnice, ale prvním cílem je především aktivní komunikace, používání znalostí v živých rozhovorech. Konverzační kurzy jsou v létě nabízené pro úrovně A2 až C1 podle společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Co vlastně znamená konverzační kurz ?

Program letních kurzů francouzštiny ke stažení

Přihláška ke stažení.

Přihlášku můžete poslat mailem na info (at) atelierdefrancais (tečka) cz nebo ji přinést s sebou až přijdete na návštěvu.

Amandes en vrac.

En vrac

Les sacs en plastique à usage unique seront définitivement interdits en Europe en 2021. Avez-vous commencé à faire vos courses en vrac […]

Laissez un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

%d blogueurs aiment cette page :